HS DESIGN – Egyedi bútorok gyártása

 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Horváth Sándor vagyok bútorasztalos.

25 éves munkatapasztalattal dolgozom az asztalos iparban, épületasztalos szakvizsgával rendelkezem. Fő profilom az egyedi bútorok készítése Győr és környékén, amit szívvel lélekkel csinálok.

Nem elég csak egyedi bútorokról beszélni, mivel nemcsak a bútorok, hanem az egyéb kiegészítőktől lesz teljes és harmonikus otthonunk. Minden ház vagy lakás mérete más és más, így a milliméterek is számítanak, ezért a széleskörű tervezés és gyártás a legmegfelelőbb, legyen az konyha, szobabútor, gardróbszekrény vagy fürdőszobabútor. A bútorokat mindig személyre szabottan, jó minőségben, gondosan kivitelezve készítem, legyen az konyhabútor, fürdőszobabútor vagy gardrób szerkény. Kérjen 3D tervet, hiszen így nem érik kellemetlen meglepetések, hogy hogyan mutat majd az egyedi bútor lakásában.

Ha önnek van valamilyen elképzelése, vagy egy fotója arról a bútorról, amit szeretne elkészíttetni, azt a HS Design megvalósítja. Ki sem kell mozdulnia otthonából, mert házhoz megyek az előre egyeztetett időpontban és a helyszínen kiválaszthatja konyhájának, egyedi bútorának színét, alapanyagát a katalógusokból vagy mintákból.

Célom, hogy az Önök segítségével a „lakásából” – kényelmes, praktikus, mindig is elképzelt otthon alakuljon ki.

Remélem az Ön lakását is otthonná varázsolhatom hamarosan!

Üdvözlettel:
Horváth Sándor

 

 

 

Miért válasszam az egyedi bútort?

nappali_butor_hs_designA lapra szerelt vagy standard méretre gyártott bútorok kevés esetben illeszkednek teljes mértékben az Ön otthonához. Ehhez nyújt segítséget a HS Design, ha egyedi méretre gyártatjuk bútorainkat maximálisan kihasználva a hely méreteit és adottságát. Ezzel a legkisebb helyiségben is nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatot teremthetünk.

Így biztosak lehetünk benne, hogy az általunk megálmodott bútor a mi elképzelésünkhöz ,igényeinkhez fog igazodni és nem fordítva.